Plăci KNAUF GKF(rezistent la foc)



Placile din gips-carton reprezinta componenta de baza in constructia de interioare din gips-carton. Placile din gips-carton sunt realizate din ipsos si un carton special deosebit de rezistent. Acestea se fabrica in varianta de baza si sunt tratate fie pentru a rezista in conditii de umiditate sporita, fie in scopul obtinerii unei rezistente superioare la incendiu a constructiei.
Toate placile din gips-carton nu sunt in nici un fel daunatoare sanatatii si sunt neinflamabile.

Utilizarea acestora pentru interior accelereaza procesul de realizare a constructiei datorita absentei proceselor umede. Se inregistreaza economii si datorita greutatii lor reduse. In acelasi timp, folosirea acestora contribuie la imbunatatirea conditiilor de locuit, deoarece regleaza umiditatea in interior. Placile din gips-carton nu sunt destinate constructiilor portante si nu sunt indicate pentru a fi folosite la exterior.

Aspect: carton de culoare roz pe partea din fata cu inscriptie de culoare rosie pe muchie
• Se utilizeaza in scopul obtinerii unei rezistente superioare la incendiu a constructiilor realizate – avand aceasta destinatie prin modul de concepere (Pentru protectia impotriva incendiilor, placile din gips-carton sunt prevazute cu
o armatura din sticla, care mareste rezistenta invelisului in cazul unui incendiu)
• Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate, suprafata placii din gips-carton pastrandu-se la 45°C
• La o temperatura de 20°C în interior, umiditatea poate ajunge pana la 60% (valorile sunt identice cu cele pentru placile de constructii)

Dimensiuni:

* 2600x1200 mm (lungime x latime)
* 12 mm (grosime)
Materiale de constructii, instalatii sanitare, instalati electrice Top66 Statistici addsite:: constructii - case TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web EnterClick .. ....

Totalul afișărilor de pagină

Traducere