Mortare speciale

Tinci premium MT01


Mortar superfin pentru tencuieli drişcuite
Ambalare: saci de hârtie multistrat cu masa netă de 25 kg. Aspect: pulbere gri
Conservare: 12 luni in ambalajul original, pe paleti de lemn, in locuri uscate.
Consum: cca 3-5 kg/m2
Domenii de utilizare: Produsul este utilizat ca tencuială fină (tinci) pentru netezirea suprafeţelor tencuite şi umplerea unor neregularităţi mai pronunţate ale acestora. Prin folosirea produsului Tinci premium MT 01 se obţin suprafeţe fără denivelări care pot fi ulterior vopsite, gletuite, tapetate sau placate cu produse ceramice. Este un mortar special aditivat utilizat in constructii pentru aplicarea ultimulului strat de tencuiala (tinci) pe tencuieli brute de ciment, var-ciment.
Asigurarea calitatii: Produsul este fabricat într-un sistem de management al calităţii ISO 9001 certificat, incadrat in clasa CS IV (rezistenta la compresiune), W1 (absortia de apa), este un mortar de uz general pentru gletuire cf. SR EN 998-1/2004.

Mortar adeziv pentru BCA


Mortar adeziv pentru blocuri din beton celular autoclavizat
Ambalare: saci de hârtie multistrat cu masa netă de 25 kg. Aspect: pulbere gri
Conservare: 12 luni in ambalajul original ferit de razele solare şi umezeală.
Consum: 25 kg adeziv / 0,8 mc de zidire la o grosime de 3-4 mm
Domenii de utilizare: Produsul ADEZIV Premium BCA 33 este utilizat la fixarea prin înzidire a blocurilor de zidărie din materiale uşoare, poroase, de tipul betonului celular autoclavizat pentru executarea pereţilor interiori şi exteriori ai clădirilor. Prin folosirea produsului ADEZIV Premium BCA 33 se obţin zidării care asigură o bună izolaţie termică.
Asigurarea calitatii: Produsul este fabricat într-un sistem de management al calităţii ISO 9001 certificat, incadrat in clasa M10 (rezistenta la compresiune), este un mortar performant pentru straturi subtiri cf. SR EN 998-2/2004.

Chit rosturi


Mortar alb sau colorat pentru inchiderea rosturilor la placari cu materiale ceramice si caramizi de sticla
Ambalare: saci de hârtie multistrat cu masa netă de 5 kg.
Aspect: pulbere omogenă alba sau colorata
Conservare: 12 luni in ambalajul original, pe paleti de lemn, in locuri uscate.
Consum: cca 0,5-0,9 kg/m2 functie de formatul placii, latimea si adancimea rostului.
Domenii de utilizare: RostColor RC 80 este un mortar uscat cu granulatie precis controlata, pe baza de ciment alb, agregate minerale, aditivi organici, coloranti minerali, gata preparat, rezistent la apa si inghet, cu capacitate de intarire rapida, foarte buna adeziune la stratul suport, prezinta un aspect neted, fara fisuri sau crapaturi, culorile sunt stabile inclusiv la actiunea razelor ultraviolete.
Protectia mediului: RostColor RC 80 este un produs ecologic, nu conţine substanţe sau deşeuri periculoase şi nu afectează sănătatea oamenilor şi mediul înconjurator în timpul exploatării. Răspunde cerinţelor Legii Mediului (Legea nr.137/95).
Materiale de constructii, instalatii sanitare, instalati electrice Top66 Statistici addsite:: constructii - case TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web EnterClick .. ....

Totalul afișărilor de pagină

Traducere